Koniec z cateringiem w przemyskim szpitalu wojewódzkim
fot. Marek Cynkar

Przemyski szpital wojewódzki po 8 latach zrezygnowano z usług firmy cateringowej.

Posiłki dla pacjentów przygotowywane są na miejscu, w szpitalnej kuchni. Pacjentom spodobała się ta zmiana, m.in dlatego, że teraz obiady są nie tylko smaczniejsze ale i ciepłe. Wcześniej - jak twierdzą niektórzy - różnie z tym bywało.

Ponieważ szpital wojewódzki miał wcześniej swoją kuchnię, jedynie doposażono ją w odpowiedni sprzęt i zatrudniono kucharzy.

Oceń ten artykuł
(1 głos)

Artykuły powiązane

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.
Zapoznaj się z Zasadami publikowania komentarzy na stronie radio.rzeszow.pl

Potrzebujesz pomocy? kliknij tutaj